Provera i servis autoklime

Klima-uređaj u automobilu jedan je od ključnih elemenata za udobnu i prijatnu vožnju kako u letnjem,
tako i u zimskom periodu. Pravilno korišćenje i održavanje klime je, pored ostalih sistema u vozilu,
imperativ svakog vozača. Neadekvatno održavanje i korišćenje klime
može izazvati probleme koji mogu umanjiti ukupni doživljaj u vožnji.

Trio ServisProvera i servis autoklime

Klima u automobilu jedna je od ključnih komponenti za udobnu i prijatnu vožnju kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Pravilno korišćenje i održavanje klime, je pored ostalih sistema u vozilu imperativ svakog vozača.

Neadekvatno održavanje i korišćenje klime može izazvati probleme koji mogu umanjiti ukupni doživljaj u vožnji. Potencijalni simptomi da nešto nije u redu sa ovim sistemom jesu neadekvatno hlađenje, neprijatni mirisi i čudni zvuci koji mogu ukazati na potencijalno curenje ili da su se određeni delovi sistema auto klime zaprljali ili oštetili, a samim time je vreme za servis auto-klime Vašeg vozila.

https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2022/03/IMG_20211211_084858439.jpg

Ukoliko primetite nepravilnosti u radu klima uređaja, svratite u Trio Servis kako biste uštedeli i vreme, i novac!

Klima uređaj u automobilu koristi freon, odnosno specijalnu mešavinu gasa i ulja čije curenje može oštetiti kompresor klime vozila. Redovno održavanje i servis drastično umanjuju potencijalne dalje kvarove i produžavaju vek trajanja auto klime.

Vaš auto se nalazi u pouzdanim rukama, stručno osoblje servisa će efikasno ispitati vaš auto i sistem auto klime kako bi proverili da li negde postoji curenje freona, i ukoliko postoji,  zaustaviti ga pre nego što počne da utiče na bilo koji drugi vitalan deo sistema.

Pri visokim temperaturama, ne postoji ništa bolje od vožnje u rashlađenom i klimatizovanom autu. Stručno osoblje Trio Servisa obezbediće najbolju uslugu i servis auto klime po najpovoljnijim cenama.

Trio ServisProvera i servis autoklime

Obezbedite sebi prijatnu vožnju u rashlađenoj kabini svog automobila. Zakažite pregled i servis auto-klime.
https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2020/10/post_17-1280x1280.jpg
https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2020/10/post_17-1280x1280.jpg

Priključi se našem timuPosao

TRIO Motors je lider na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji i okruženju. U sastavu naše kompanije od 2011. godine je auto servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, limarsko-farbarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za japanska i korejska vozila, ali i drugih auto brendova.

Zelite posao stalnog automehanicara u Trio Servisu?

Imate pitanje?Kontaktirajte nas!