Akcije

Nekoliko puta godišnje, Trio Servis organizuje specijalne servisne akcije
koje imaju za cilj da dodatno stimulišu klijente da svoja vozila drže u što ispravnijem stanju,
a pri svemu tome, nisu zanemarljivi ni finansijski benefiti po vlasnike vozila.

https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2023/11/bosch_trio_01.jpg

BOSCH zimska akcija provere akumulatora

Zima nam se kalendarski lagano bliži, a temperature su već počele da se bliže nultom podeoku. Ne dozvolite sebi neprijatna iznenađenja kada ujutru trebate da krenete na posao, a akumulator Vašeg automobila ne može da odgovori izazovu.

woman using mobile smart phone with broken down car background, emergency service concept

Akcija – VOZZi 40 paket pomoći na putu

Obaveštavamo vas da Trio Servis, u saradnji sa kompanijom VOZZi, pokreće veliku akciju tokom koje svaki klijent koji u Trio Servisu plati račun sa iznosom većim od 20.000 dinara, na poklon dobija VOZZi 40 paket pomoći na putu u vrednosti od 999 dinara.

trio_akcija_antifriz_2022_01

VELIKA ZIMSKA AKCIJA: BESPLATNA provera antifriza i POKLON uz zamenu rashladne tečnosti

Sa dolaskom nižih temperatura, naročito tokom noći, sada je pravo vreme da proverite koliko je zapravo Vaše vozilo spremno za prve jutarnje mrazeve.

https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2020/12/zimska_trio_akcija_antifriz_05.jpeg

Besplatna provera rashladne tečnosti + poklon uz zamenu antifriza

Kako biste svom ljubimcu olakšali nadolazeće hladnije dane, spremili smo za vas specijalnu akciju. U TRIO Servisu možete izvršiti BESPLATAN pregled vozila kao i proveriti stanje rashladne tečnosti.

Ukoliko se odlučite za zamenu antifriza, tada na POKLON dobijate i Shell EasyClean Anti-Fog tečnost, koja sprečava zamagljivanje stakala.

Akcija traje do isteka zaliha.

https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2021/05/akcija_brisaci.jpeg

Metlice brisača po promotivnim cenama uz besplatnu ugradnju i pregled vozila

Dobra vidljivost jedan je od najvažnijih faktora bezbedne vožnje, zato ne dozvolite da vam loši ili dotrajali brisači “mrljaju” vetrobransko staklo i dovode vas u potencijalnu opasnost, sada, kada je jesen stigla, a sa njom i tmurni, kišni dani.

U TRIO Servisu, po PROMOTIVNIM cenama, nudimo razne vrste metlica brisača vodećih svetskih proizvođača, a obezbeđena vam je i BESPLATNA ugradnja, kao i BESPLATAN pregled vozila.

https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2020/10/trio_servis_shell_akcija_2021_02.jpeg

Prolećna Shell servisna akcija

Već tradicionalno, pred početak sezone odmora, koja obično startuje prvomajskim praznicima, TRIO Servis je svojim klijentima sprema specijalne akcije i pogodnosti.

Ovaj put, u saradnji sa Orbico Srbija, organizujemo veliku prolećnu servisnu akciju, tokom koje je BESPLATNA usluga zamene filtera ulja i ulja (prilikom kupovine Shell ulja).

Klijenti dobijaju i BESPLATAN pregled vozila, kako bi se uverili u ispravnost svog vozila pre odlaska na odmor, a na kraju, tu je i POKLON za svakog učesnika akcije.