Pregled vozila pre kupovine

Prilikom kupovine polovnog automobila od izuzetne važnosti je informacija o trenutnom stanju vozila,
stoga ukoliko želite profesionalnu procenu tehničke i estetske ispravnosti pre donošenja konačne odluke,
stručno osoblje Trio Servisa izvršiće sve neophodne preglede na vaš zahtev.

Trio ServisPregled vozila pre kupovine

Prilikom kupovine polovnog automobila od izuzetne važnosti je informacija o trenutnom stanju vozila, stoga ukoliko želite profesionalnu procenu tehničke i estetske ispravnosti pre donošenja konačne odluke, stručno osoblje TRIO Servisa izvršiće sve neophodne preglede na vaš zahtev.

Pregledom u našem servisu utvrđuje se tehnička ispravnost vozila, kao i projekcija potencijalnih finasijskih ulaganja u automobil posle kupovine.

Pregled vozila pre kupovine u TRIO Servisu donosi brojne pogodnosti i popuste na servisne usluge i preglede koje korisnici mogu iskoristiti u budućnosti.

https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2021/04/IMG_7718.jpg

Koje su prednosti pregleda vozila pre kupovine?

PREVENTIVA I SIGURNOST

Pregledom u TRIO Servisu vrši se dijagnostika trenutnog stanja čime se obezbeđuju kompletne informacije o tehničkoj i estetskoj ispravnosti automobila koje nameravate da kupite, i na siguran način utvrđuje pravo stanje vozila.

PROCENA POTENCIJALNIH ULAGANJA I TEHNIČKIH MODIFIKACIJA

Pored osnovnih saznanja o trenutnom stanju vozila, servis korisniku dostavlja i projekciju potencijalnih finansijskih ulaganja, koja obuhvata listu tehničkih modifikacija, kao i zamene određenih auto delova.

SERVISNE USLUGE I SPECIJALNE POGODNOSTI

TRIO Servis obezbeđuje specijalne pogodnosti na pregled i servisne usluge za vozila koja su prošla pregled pred kupovinu. Svi korisnici koji uočene nedostatke zamene u našem servisu dobijaju besplatan pregled vozila u budućnosti.

pregled_pred_kupovinu

Kako izgleda pregled pre kupovine?

DOVOŽENJE VOZILA U TRIO SERVIS

Pregled vozila pred kupovinu vrši se u TRIO Servisu. Korisnik može sam dovesti vozilo u dogovoru sa vlasnikom, dok na zahtev korisnika, TRIO Servis može obezbediti i uslugu izlaska šlep-ekipe na teren, koje će to vozilo zatim dovesti u servis, na detaljan pregled.

PROCENA I PROVERA TEHNIČKE ISPRAVNOSTI

Mehaničari TRIO Servisa vrše detaljnu procenu tehničke i estetske ispravnosti vozila u skladu sa MOTOO standardima i vrše dijagnostiku trenutnog stanja.

IZVEŠTAJ O TRENUTNOM STANJU VOZILA

Na osnovu provere tehničke ispravnosti vozila izrađuje se izveštaj o tehničkom i estetskom stanju u kojem se vozilo trenutno nalazi, uz projekciju neophodnih ulaganja u vozilo ukoliko je stručno osoblje TRIO Servisa utvrdilo da postoji potreba za tim.

Trio ServisPregledaj vozilo pre kupovine

Ne želimo da budete prevareni prilikom kupovine vozila – budite sigurni u svoju investiciju

Imate pitanje?Kontaktirajte nas!