Redovan pregled vozila

Redovnim pregledom vozila možete preduprediti potencijalne kvarove i time znatno uštedeti vreme i novac.
Trio Servis obezbeđuje profesionalnu uslugu pregleda vozila uz korišćenje najsavremenijih alata i dijagnostike.

Trio ServisRedovan Pregled Vozila

Redovnim pregledom vozila možete preduprediti potencijalne kvarove i time znatno uštedeti vreme i novac. TRIO Servis obezbeđuje profesionalnu uslugu pregleda vozila uz korišćenje najsavremenijih alata i dijagnostike.

Kako bi vaš automobil bio bezbedan za vožnju neophodno je prethodno utvrđivanje tehničke ispravnosti u celini. Proizvođač vozila nije bez razloga dizajnirao plan i raspored održavanja koji odgovara vašem vozilu. Praćenjem preporučenih intervala pregleda obezbeđuju se optimalne performanse, ali i duži vek trajanja delova i samog automobila.

https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2020/10/IMG_0295.jpg

Koje su prednosti redovnog pregleda vozila?

PREVENTIVA I SIGURNOST

Na redovnom pregledu se utvrđuje da li je vozilo tehnički ispravno i da li ispunjava propisane uslove i tehničke normative za učešće u saobraćaju, pri čemu se povećava bezbednost svih učesnika i preventivno smanjuje mogućnost potencijalnih kvarova.

REDOVAN PREGLED

Stručno osoblje TRIO Servisa brzo i efikasno izvšiće neophodne provere ispravnosti svih mehaničkih sklopova vozila i potrošnih delova, uz konstataciju njihove neispravnosti ili stepena oštećenja. Pregled uređaja i opreme vrši se na propisan način i u skladu sa pravilima struke i specifikaciji vozila.

ZAMENA AUTO DELOVA

Ukoliko se prilikom pregleda vozila utvrdi dotrajalost delova, njihova neispravnost ili oštećenje koje zahteva zamenu TRIO Servis obezbeđuje aftermarket, zamenske i originalne auto delove. Posedovanjem najvećeg lagera u zemlji, precizno i brzo se određuje i nabavlja deo koji nedostaje.

BRZA I EFIKASNA USLUGA

TRIO Motors poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju vozila i ugradnji delova visokog kvaliteta. Obezbeđujemo brzu i efikasnu uslugu na jednom mestu u skladu sa iskustvom u sferi prodaje delova i servisiranja o čemu govore brojni zadovoljni korisnici.

redovan_pregled

Proces redovnog pregleda vozila

ZAKAZIVANJE PREGLEDA U TRIO SERVISU

Ukoliko želite da obavite redovni pregled vozila, možete zakazati pregled i dovesti vozilo u TRIO Servis gde će naše osoblje na brz i efikasan način izvšiti pregled i utvrditi tehničku ispravnost vašeg vozila.

PREGLED VOZILA

Prilikom redovnog pregleda vrši se vizuelna inspekcija vozila i provera ispravnosti svih vitalnih komponenti, kao i pripadajućih sistema neophodnih za stabilnu i bezbednu vožnju.

IZVEŠTAJ O TRENUTNOM STANJU I SERVIS

Na osnovu izvršenog tehničkog pregleda izrađuje se izveštaj o trenutnom stanju vozila uz projekciju neophodnih ulaganja i servisnih popravki u budućnosti, ukoliko se za tim ukaže potreba.

Trio ServisRedovno održavanje vozila

Omogućite svom vozilu vrhunske performanse uz redovno održavanje

Imate pitanje?Kontaktirajte nas!