TRIO SERVIS

Poslujemo u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i obezbeđujemo pouzdanu uslugu po najpovoljnijim uslovima

TRIO SERVIS

Trio Motors je kompanija specijalizovana za prodaju celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare. U sastavu Trio Motorsa od 2011. godine je auto servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za sva japanska i korejska vozila.

Na tržištu smo sa velikim uspehom prisutni od 1991. godine i predstavljamo lidera na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji i okruženju. Naš zadatak je da svi vlasnici vozila japanskog i korejskog porekla, na jednom mestu, pronađu sve što im je potrebno za njihov automobil.

Pored gore pomenute ponude, potrudili smo se da proširimo našu gamu usluga na svim nivoima, te u okviru Trio Motors kompanije možemo takođe izdvojiti i servis za japanska i korejska vozila pod nazivom Trio Servis.

Pored stručnog osoblja, najsavremenijih alata i dijagnostike, potrudili smo se da logistikom, visokom tehničkom stručnošću i efikasnošću, svakom klijentu pružimo maksimalno profesionalnu uslugu, počevši od dijagnostifikovanja trenutnog stanja vozila i kvarova, preko obezbeđivanja pratećih delova i opreme, pa sve do ugradnje istih i izvođenja raznih zahvata na automobilima svih godišta.

trio_servis_objekat_01a
trio-servis_02

Oficijalni smo zastupnici najvećeg jugoistočnog snabdevača auto delova i prateće opreme Inter Cars iz Poljske, kao i jedan od ovlašćenih dilera za područje Srbije brenda Blue Print ADL, ćerke kompanije poznate nemačke firme FEBI Bilstein.

Sponzor smo Honda Club Serbia (www.hondaclub.co.rs), zvaničnog kluba ljubitelja i poklonika Honda branda, Toyota Club Serbia (www.toyotaclubserbia.com), kluba koji okuplja ljubitelje branda Toyota, Hyundai Srbija, kao i mnogih drugih.

Posedujemo vozni park od preko 10 vozila za dostavu robe i sve prateće potrebe u okviru Trio Motors i Trio Servis, kao i parking za naše klijente i saradnike kapaciteta za preko 20 vozila na obe lokacije (prodaje delova i servisa).

https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2021/04/tunap_demonstracija_04.jpg
pregled vozila pre kupovine

Priključi se našem timu

TRIO Motors je lider na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji i okruženju. U sastavu naše kompanije od 2011. godine je auto servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, limarsko-farbarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za japanska i korejska vozila, ali i drugih auto brendova.

Zelite posao stalnog automehanicara u Trio Servisu?

Imate pitanje?Kontaktirajte nas!