Staro za novo

Trio Servis u okviru svojih usluga nudi procenu i otkup polovnih vozila određene starosti,
kao i zamenu kroz sistem staro za novo. Na osnovu evaluacije i procene vozila,
Trio Motors može ponuditi pristupačne uslove za zamenu polovnog vozila nekim iz široke ponude ISUZU modela.

Trio ServisStaro za novo

TRIO Motors u okviru svojih usluga nudi procenu i otkup polovnih vozila određene starosti, kao i zamenu kroz sistem staro za novo.

Procena vozila uključuje pregled i proveru u servisu, na dizalici, a ona uključuje: proveru podataka u sistemu putem broja šasije, proveru kompletne mehanike vozila, kao i proveru elektronike putem dijagnostičkog uređaja.

Na osnovu evaluacije i procene vozila, TRIO Motors može ponuditi pristupačne uslove za zamenu polovnog vozila nekim iz široke ponude Isuzu pikap modela ili DFSK teretnih vozila.

https://trioservis.rs/wp-content/uploads/2021/04/IMG_7718.jpg

Koje su prednosti “Staro za novo” sistema?

BESPLATNA EVALUACIJA VOZILA

Pregled i procena vrši se u TRIO Servisu od strane stručnog osoblja koje procenjuje kompletno vozilo, njegove sklopove i estetiku i potom izrađuje projekciju potencijalnih ulaganja.

POVOLJNA PONUDA

TRIO Motors obezbeđuje najpovoljniju ponudu u skladu sa tržišnim mogućnostima i procenjenom vrednošću vozila, vodeći računa o poštovanju potreba klijenata.

SVE NA JEDNOM MESTU

U TRIO Servisu se na jednostavan, brz i efikasan način mogu obaviti svi poslovi vezani za otkup i/ili zamenu polovnog vozila. TRIO Motors nudi mogućnost kreditiranja i lizinga za nova vozila.

staro_za_novo_02

Kako izgleda pregled pre kupovine?

KONTAKTIRAJTE TRIO Motors

Kontaktirajte TRIO Motors radi zakazivanja dolaska ili dovezite vaše vozilo u TRIO Servis (Jablanička br.4, 21000 Novi Sad, 021/504-441).

DIJAGNOSTIKA I PROCENA STANJA

Osoblje TRIO Motorsa izvršiće pregled i procenu svih upravljačkih i operativnih komponenti vašeg automobila. Pregled vozila podrazumeva proveru u servisu, pri cemu se vrši: vizuelni pregled stanja vozila i elektrike, provera podataka u sistemu kroz broj šasije, provera elektronike putem dijagnostičkog uređaja, provera mehanike vozila – kočnica, trapa, menjača, prenosa. Na osnovu potencijalnih uočenih nedostataka pristupa se proveri cene delova i servisa.

IZVEŠTAJ O TRENUTNOM STANJU VOZILA

Na osnovu pregleda i procene, klijentu se dostavlja jedinstveni izveštaj o trenutnom stanju vozila i dodatnim ulaganjima, ukoliko mehaničari utvrde da postoji potreba za tim. Na osnovu izveštaja TRIO Motors vrši procenu vrednosti i izrađuje ponudu za otkup ili zamenu vašeg vozila.

SISTEM "STARO ZA NOVO"

U skladu sa potrebama možete se odlučiti sa otkup vozila od strane TRIO Motorsa i zameniti ga novim vozilom iz naše ponude.

Trio ServisSTARO ZA NOVO

Ne propustite priliku da osvežite svoj vozni park na brz i pouzdan način

Imate pitanje?Kontaktirajte nas!