Zamena ulja i filtera

Dužina trajanja ulja i njegovih performansi određena je na osnovu konstantnog praćenja
uslova vožnje i pređene kilometraže. Ukoliko ne vršite redovnu zamenu ulja i ignorišete znake
koje vam vozilo šalje, može doći do većih kvarova i otkazivanja samog motora,
a popravka oštećenog motora može predstavljati veliki udar na novčanik.

Trio ServisZamena ulja i filtera

Dužina trajanja ulja i njegovih performansi određena je na osnovu konstantnog praćenja uslova vožnje i pređene kilometraže, u tom pogledu, preporuke od strane proizvođača predstavljaju najbolju polaznu tačku i najprecizniju procenu u kojim vremenskim intervalima je neophodna zamena ulja u skladu sa vrstom vozila.

Ukoliko ne vršite redovnu zamenu ulja i ignorišete znake koje vam vozilo šalje, može doći do većih kvarova i otkazivanja samog motora, a popravka oštećenog motora može predstavljati veliki udar na novčanik.

zamena_ulja_01
Trio Servis

PRODUŽITE VEK TRAJANJA MOTORA UZ REDOVNU ZAMENU ULJA I FILTERA

Check lista kompletnog vozila
Ispuštanje starog ulja
Sipanje novog ulja
Čišćenje filtera ulja
zamena_ulja_02

Zaštitite vitalne komponente motora uljem vrhunskog kvaliteta

Neredovna zamena ulja može dovesti do zgrušnjavanja i prljanja ulja čime se gube svojstva i efikasnost i samim tim povećava opasnost od oštećenja i habanja motora. Mogućnost kvarova je utoliko veća, i u najgorem slučaju može dovesti do prestanka rada motora.
Ignorisanje problema i znakova koje vozilo šalje je poslednja stavka u rasporedu. Poštovanjem redovnih intervala zamene ulja i filtera možete uštedeti vreme i novac na duže staze, dok ćete u kratkom roku ekonomičnije raspolagati gorivom.
Koristimo više vrsta ulja u skladu sa fabričkim specifikacijama i u zavisnosti od istrošenosti motora. Staro ulje zamenjujemo SHELL ili ENEOS uljem vrhunskog kvaliteta, u zavisnosti od specifikacije proizvođača vozila.

Trio ServisZAKAZIVANJE SERVISA]

Ne dozvolite da motorno ulje izgubi svoja svojstva i izazove prekid rada motora – zakažite zamenu ulja i filtera već danas

Imate pitanje?Kontaktirajte nas!