ZIMSKA AKCIJA: BESPLATNA provera rashladne tečnosti + POKLON uz zamenu antifriza

trio servis antifriz akcija

Manje je od mesec dana do kalendarskog početka zime, te je praktično već pitanje dana kada će nas dočekati jutarnji mrazevi, a moguće i prvi sneg. Da zimu ne biste dočekali nespremni, sada je idealno vreme da proverite Vaše vozilo!

trio servis antifriz akcija

U saradnji sa Orbico Srbija, spremili smo za vas specijalnu akciju kako biste svom ljubimcu olakšali nadolazeće hladnije dane. U TRIO Servisu možete izvršiti besplatan pregled vozila kao i proveriti stanje rashladne tečnosti (antifriz), pre svega, temperaturu smrzavanja.

trio servis antifriz akcija

Ukoliko se odlučite na zamenu antifriz tečnosti, tada na poklon dobijate i Shell EasyClean Anti-Fog, koja sprečava zamagljivanje stakala.

trio servis antifriz akcija

Posetite TRIO Servis na adresi Jablanička 4, u Novom Sadu i zaštitite svoj automobil od hladnoće! Akcija traje do isteka zaliha. Više informacija o akciji kao i zakazivanje pregleda na telefon 021 250 4000 ili servis@triomotors.rs.

Ostavite komentar


Warning: Undefined array key "dg2_btn_desktop" in /home/trio/public_html/wp-content/plugins/small-phone-button-basic/src/Front/FrontView.php on line 69