Održan peti Honda skup na Adi Huji

Još jedan veliki Honda skup za pamćenje. Ovoga puta možda i iznad svakih očekivanja. 10. maja 2008. godine održan je peti po redu skup ljubitelja Honda vozila u organizaciji Honda Club Serbia.

Kartodrom Ada Huja je za ovu priliku, u odnosu na prošlu godinu, bio prekriven vedrim nebom što je još od ranih jutarnjih časova obećavalo odličan skup. Zvanični program je počeo u 13 časova.
Prvi deo programa ispunila je Delta Automoto sa promotivnim vožnjama Hondi Accord, Legend, CR-V i Civic Hybrid. Pored toga prisutni su mogli da isprobaju automobile, čiju su prezentaciju potpomogli automobilista Andrej Kulundžić i glumac Branimir Brstina.
Posle toga, nastupio je svakako najatraktivniji deo skupa gde su svi zainteresovani vozači automobila marke Honda mogli da učestvuju u vožnji najbržeg kruga – sa i bez čunjeva. Za prvih pet najbržih bile su obezbeđene veoma vredne nagrade, čija je ukupna vrednost bila preko 1.000€, a koje je obezbedio oficijelni sponzor Honda Cluba SerbiaTRIO Motors.
Nakon brzih krugova i dodele nagrada, usledila je slobodna vožnja na stazi, gde su svi prisutni, pa čak i oni bez slova „H“ na haubi, mogli da testiraju svoj auto na stazi koliko kako god su to želeli.

Ostavite komentar