AUTO MOTO FEST na Paliću

Da će i ove godine Palićko Leto biti vrelo potvrdjuje i ova najava, sada već tradicionalne manifestacije, pod nazivom AUTO MOTO FEST Palić 08, četvrti po redu, a sve u organizaciji SAK Tuning Styling Sound iz Subotice.

Manifestacija je bila održana na sada već dobro poznatom mestu, na obali Palićkog jezera. Početak i svečano otvaranje je planirano za 12 časova. Pored brojnih takmičenja u tuningu, stylingu, power dragu i sound quality-iju, pripremljen je i bogat zabavni program. U sklopu programa bila je postavljena BINA sa DJ stage-om, nastupi plesnih grupa, trke 1 NA 1 (ali sa pedalinama), takmičenje u brzini zamene točkova (PIT-STOP), nezaboravne i atraktivne plesačice, kao i pranje automobila.
Kao poseban dogadjaj ove sezone, u sklopu programa uručen je automobil pobedniku u našoj akciji PIMP-MY-CAR. Očekivano je, kao i do sada, veliki broj takmičara, što iz zemlje, što iz inostranstva. Cela manifestacija je bila neprofitabilna, ulaz za posetioce je bio slobodan.

Kao jedan od specijalnih gostiju na manifestaciji, nastupio je i Honda Club Serbia, a u sklopu njihovog štanda, kompanija TRIO Motors imala je svoje mesto

Ostavite komentar