Formiran Toyota Club Serbia

Grupa zaljubljenika u Toyota brand, formirala je prvi klub ljubitelja Toyota vozila u Srbiji pod imenom TOYOTA CLUB SERBIA. Posle višemesečnog druženja, oni su organizovali prvi susret, te je upriličen i zajednički roštilj za sve učesnike. TRIO Motors, kao jedan od sponzora kluba, bio je prisutan na roštilju.

Osnivanje Toyota Club Serbia, bio je logičan potez, nakon par meseci druženja na domaćim forumima posvećenim automobilima.

Kako to obično biva, srž inicijalnih članova bili su vlasnici sportskih modela Toyote, Celica, MR-2, RWD Corolle AE86, Celice i Corolla TS i drugih.

Medjutim, ubrzo po osnivanju, na sada sopstveni forum TCS počeli su aktivno i da se uključuju i drugi vlasnici Toyoti, zbog čega je ideja prvog sastanka forumaša bila sledeći logičan potez.

To je i upriličeno 17. oktobra 2009. godine, na jednoj livadi beogradske periferije, gde se okupilo petnaestak vozila, pristiglih iz svih krajeva Srbije, od Vojvodine, Beograda do Šumadije.

TRIO Motors, kao aktivni učesnik svih dogadjaja gde su u pitanju japanski i korejski automobili, prisustvovao je ovom dogadjaju, iako nije imao Toyotu.

Više informacija o Toyota Club Serbia, možete naći na njihovom sajtu ovde

Ostavite komentar