Poseta fabrike kvačila Exedy

Delegacija TRIO Motors kompanije, na poziv svog dobavljača kvačila EXEDY, posetila je njihovu fabriku i centralno skladište za Evropu. Tom prilikom delegacija je imala prilike da se uveri u visoke standarde proizvodnje i skladištenja EXEDY proizvoda, u skladu sa medjunarodnim standardima.

Povodom početka saradnje izmedju kompanija TRIO Motors, koja će distribuirati EXEDY kvačila na srpskom tržištu, i EXEDY Europe Limited, evropskog ogranka korporacije EXEDY, delegacija TRIO Motorsa je posetila fabriku kvačila za prvu ugradnju u Suzuki vozila, a ujedno i obišla magacine robe, koji se nalaze u sklopu fabrike.

Tokom posete, delegacija je imala prilike da se uveri u visoke standarde proizvodnje i skladištenja, što i ne čudi, ako se zna da je ovo najveća japanska fabrika za kvačila, te da zadovoljava sve medjunarodne standarde u poslovanju.

Delegaciji je prvo prezentovana struktura, naćin rada i potencijali EXEDY kompanije, da bi se zatim pristupilo obilasku same fabrike i magacina, na čelu sa direktorom skladišta, kao stručnim vodičem.

Ujedno, na licu mesta je objašnjen proces kako nastaju kvačila, koje se komponetne koriste u proizvodnji, kako se kontroliše kvalitet, itd.

Ukupan utisak celokupne posete je da je EXEDY fabrika ono što se podrazumeva kada se misli na japanski kvalitet izrade delova.

Ostavite komentar