Poseta štandu EXEDY na AUTOMECHANICA 2010. u Frankfurtu

Na poziv svog dobavljača EXEDY Japan, delegacija TRIO Motorsa posetila je njihov štand na najvećem svetskom sajmu prateće industrije Automechanica 2010. koji se održao u Frankurtu.
Uz prijatno ćaskanje i dogovaranje budućih poslova, izraženo je zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima, te su dogovorene nove količine robe, strategija i prodajne akcije. Pažnju na samom štandu privlačili su dva eksponata za ljubitelje dvotočkaša i četvorotočkaša.

Čast na 4 točka branio je promo vozilo EXEDY predstavništa u velikoj Britaniji:

MITSUBISHI LANCER EVOLUTION X RS – 2010 EDITION, opremljen sportskim kvačilom Stage 1, koji su stručnjaci EXEDY razvili za ovaj popularni japanski sportski automobil.
Pored toga, auto je blago modifikovan ugradnjom dodatne opreme, tako da sada broji snagu od 350 ks, koje dobija iz motora od 2.0 zapremine, i koju prenosi na sva 4 točka.
Na točkovima se nalaze felne promera 19″, a opremljen je Brembo kočnicama velike snage.

Čast na dva tocka branio je niko drugi do trkački motorcikl marke Yamaha, koju vozi višestruki svetski sampion Valentino Rossi.
EXEDY za ovaj tim isporučuje kvačila, što je samo jos jedan dokaz uspešnosti i kvaliteta EXEDY branda.

Ovaj projekt sa kevlarskim omotačem, bez agregata, lak je kao pero, ima samo 150 kg, i motor snage 200 ks na zadnjem točku, na kome se nalaze superlepljive slick trkačke gume.
Performanse nisu objavljene, ali kad se pogleda odnos snaga/težina, jasno je da se dobije projektil na točkovima

Ostavite komentar