Održano takmičenje „Mehaničar Godine“ u TRIO Servisu

Kompanija Euro 07 DOO, u saradnji sa korporacijom Federal Mogul, organizovala je takmičenje za najboljeg mehaničara “ Mehaničar godine“ na području gradova Novi Sad i Beograd. Ova kompanija bavi se uvozom i distribucijom auto delova za preko 200 svetskih proizvođača i jedna je od najvećih uvoznika auto delova u Srbiji.

Euro 07 odabrala je TRIO Servis Novi Sad, u konkurenciji više od 100 servisa u Novom Sadu, kao mesto gde će održati takmičenje mehaničara MEHANIČAR GODINE 2012.

U polufinalnom takmičenju u našem servisu učesnici su se takmičili u brzoj izmeni delova na vozilu marke Fiat Punto. Cilj takmičenja je bio da se u što kraćem roku na vozilu izmene delovi kočionog sistema marke Ferodo (kočione pločice, kočioni disk) i delova trapa marke MOOG (viljuška). Takmičari su za propuste u radu, koji se ogledaju u ispuštenom alatu, delovima ili nepravilnoj montaži, dobijali kaznene sekunde.

Sudijska komisija je upisivala ostvarena vremena i kaznene sekunde u protokol takmičenja i na kraju objavila zvanične rezultate i proglasila pobednike.

Ostavite komentar