Otvoren prvi TRIO Motors prodajni salon

prodajni salon

U ponedeljak 01.12.2014. godine, kompanija TRIO Motors je pustila u rad svoj prvi prodajni salon.

Salon je otvoren na jednoj od popularnijih lokacija u samom centru Novog Sada, a u njemu će biti izloženi modeli poznatog japanskog proizvođača vozila marke Isuzu, čiji je kompanija TRIO motors prodavac i serviser. Novi salon će omogućiti svima koji su zainteresovani da vide uživo vozila kao i izloženu dodatnu opremu. U direktnom razgovoru sa sertifikovanim prodavcima svi zainteresovani posetioci će moći na pravi način da se upoznaju sa uslovima finansiranja, zakažu test vožnju i saznaju sve pojedinosti o vozilima.

U prodajnom salonu, potencijalni klijenti i kupci biće u prilici da uživo pogledaju izložena ISUZU i DFSK vozila kao i izloženu dodatnu opremu.

Kompanija TRIO Motors je prisutna na tržištu od 1991. godine od kada se uspešno bavi prodajom rezervnih delova za japanska i korejska vozila, servisiranjem vozila, kao i njihovom prodajom. Otvaranjem prodajnog salona, kompanija je napravila još jedan korak ka približavanju svim svojim cenjenim kupcima.

Prodajni salon Isuzu se nalazi u ulici Jovana Subotića broj 18. u Novom Sadu. Telefoni za kontakt su: 021/451-562 i 062/639-851.

Ostavite komentar