Trio Servis poklanja VOZZi paket pomoći na putu!

Trio Servis Vozzi pomoć na putu

Da li vam se nekada dogodilo da jedva dočekate praznike, isplanirate odmor i krenete na toliko željeno putovanje, da bi sve to „palo u vodu“ usled kvara na automobilu ili, još gore, saobraćajne nezgode? Ne samo što u tim situacijama propada odmor, već su i finansijski izdaci popravke i šlepanja vozila, te smeštaja putnika do pronalaska alternativnog prevoza, prava noćna mora!

Trio Servis Vozzi pomoć na putu

Neke nepredviđene situacije jednostavno ne možete sprečiti, ali se zato za njih možete dobro pripremiti. Evo jedne lepe vesti za sve vlasnike četvorotočkaša koji vozilo održavaju u Trio Servisu, a planiraju ove godine da putuju po Srbiji.

Trio Servis Vozzi pomoć na putu

Naime, Trio Servis u saradnji sa VOZZi pokreće novu akciju gde klijenti sa iznosom računa u servisu od 50.000 dinara i više, na poklon dobijaju VOZZi RS karticu. Pomenuta kartica predstavlja paket koji na teritoriji Srbije pokriva jedno šlepanja vozila do 40 kilometara od vaše lokacije, jedno šlepanje vozila neograničene kilometraže sa prevozom svih putnika do željene lokacije, dve manje popravke na putu, jedan hotelski smeštaj do 48h kao i dva parkinga do 48h.

Trio Servis Vozzi pomoć na putu

Više informacija o ovoj akciji možete dobiti na servis@triomotors.rs ili na 021 250 4000 dok detaljnije o samom paketu pomoći možete pronaći na www.vozzi.eu.

 

 

* akcija traje tri meseca ili do isteka zaliha

Ostavite komentar