Akcija servisiranja i dopune klima-uređaja

trio servis klima akcija

Kalendarski gledano, zakoračili smo u mesec jun, a sa njim, stižu i više temperature dok se neki već polako spremaju i na godišnji odmor. Da bi duže putovanje bilo prijatno i komforno, neophodno je da i temperatura unutar vozila bude adekvatna, za šta se, po pravilu, brine klima-uređaj.

trio servis klima akcija

Upravo tim povodom, TRIO Motors pokreće novu akciju redovnog servisiranja i dopune freonom R134 klima-uređaja*, prilikom koje klijenti na POKLON dobijaju i besplatnu dezinfekciju sistema uz pomoć Tunap Aircon Logic preparata.

trio servis klima akcija

Uz to, BESPLATNA je i usluga zamene filtera kabine, kao i kompletan pregled vozila pred putovanje. Na kraju, sve učesnike akcije očekuju i simbolični pokloni.

trio servis klima akcija

Akcija počinje u ponedeljak, 6. juna 2022. i traje dve nedelje ili do isteka zaliha, stoga požurite i iskoristite idealnu priliku da za svega 3990 dinara, dobijete sve gore navedeno.

trio servis klima akcija

Zakazivanje možete obaviti putem telefona na 021 250 4000 ili mejlom na servis@triomotors.rs. Vidimo se na već poznatoj adresi – TRIO Servis, Jablanička 4, Novi Sad!

 

* Akcija se odnosi samo na vozila čiji klima-uređaji koriste R134 freon!

Ostavite komentar