Poseta 8. Inter Cars sajmu u Varšavi

Na poziv svog inostranog dobavljača, Inter Cars S.A. Poljska, čiji smo mi ovlašćeni distributer za područje Srbije, boravili smo na 8. Inter Cars 2008. Sajmu, koji je održan u Varšavi, Poljska.

Inter Cars S.A, Poljska, je najveći evropski dobavljač rezervnih delova za motorna vozila, motore, kamione, autobuse i gradjevinske mašine. Takodje u svojoj ponudi imaju veliku paletu alata za mehaničare, specijalizovan alat i vulkanizere. Njihova paleta proizvoda se sastoji iz preko milion pozicija, evropskih i azijskih proizvodjača. Svake godine, još od 1992. ova kompanija organizuje svoj privatni sajam, na kome se okupe svi glavni dobavljači i fabrike, i gde se pruža prilika svim saradnicima ove firme da se upoznaju i uživo sa paletom proizvoda. Tu budu prisutni proizvodjači i dobavljači delova za evropska i japanska vozila, fabrike alata, proizvodači i dobavljači opreme za motorcikle, tuning opremu i kamionski i autobuski program.

Preko svoje balkanske filijale, sa sedištem u Zagrebu, 8 distributera Inter Carsa, iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije i Slovenije, zajedno sa zaposlenima u samom Inter Cars-u Zagreb i njihovim hrvatskim poslovnicama, organizovano je otputovalo na posetu ovom sajmu. U dva autobusa, delegacija od 90 ljudi posetila je sajam i upoznala se načinom poslovanja, organizacije, strukturom i ponudom Inter Cars-a.

Medju njima, nalazila se delegacija naše kompanije, zajedno sa svojim poslovnim saradnicima i partnerima.

Ostavite komentar