Tuning & Styling na Auto Show u Novom Sadu

U okviru Auto Show Novi Sad 2008. godine, održan je i još jedan Tuning&Styling dogadjaj, gde je naša kompanija igrala zapaženu ulogu na svom terenu – Novom Sadu. Učestvovali smo sa velikim štandom u Hali 7, a naše promoterke ostavile su upečatljiv utisak.

TRIO Motors nastupio je sa svojim štandom u hali 7, gde se nalazila bina, i centar dešavanja Tuning&Styling manifestacije. Učestvovala su sva tri naša promo automobila, Hyundai Elantra, Honda CRX i nova prinova u našoj promo porodici – Honda Civic. Naš tim od 4 promoterke konstatno je privlačio pažnju na Sajmu, podižući atmosferu u hali i van nje, kao i uzbudljivim performansima na našem štandu.

Poseban akcenat na ovom Sajmu, dali smo brandu Kosei, gde su posetioci imali priliku da se iz prve ruke raspitaju, vide i uvere u prednosti KOSEI brenda. Ovim je napravljen inicijalni prodor ovog branda na tržište Srbije.

Tokom Sajma, ostvarili smo veliki promotivni uspeh, predstavili smo se novosadskoj, vojvodjanskoj i uopšte publici na jedan upečatljiv način, te smo ostali bez svih flajera, vizitkarti i prospekata.

Ostavite komentar