Sponzorski ugovor sa Honda Club Serbia za sezonu 2009/10

Dana 15.03.2009. potpisan je sponzorski ugovor izmedju TRIO Motorsa, sa jedne strane, i Honda Club Serbia, oficijelnog kluba ljubitelja Honda marke u Srbiji. Povodom toga, upriličeno je okupljanje u Novom Sadu, a zatim se produžilo na roštilj, koji je bio organizovan na izletištu na Fruškoj gori.

TRIO Motors i Honda Club Serbia, potpisali su novi sponzorski ugovor za sezonu 2009/2010, a tim povodom, naša kompanija je ugostila i organizovala roštilj na Iriškom vencu.

Mi smatramo da je bolje da prepišemo zvanično obaveštenje Honda Cluba Serbia, objavljeno na njihovom sajtu:

„Još jedno veliko okupljanje Hondaša obeležilo je otvaranje ovogodišnje sezone u organizaciji Honda Cluba Serbia. Okupljanje je počelo 15.03.2009. godine u ranim jutarnjim časovima na parkingu ispred hotela Inter Continental (iza Sava Centra). Posle okupljanja oko trideset automobila i male “smotre” pomenutih, oko 9:00h povorka japanskih limenih ljubimaca krenula je ka Novom Sadu usputno izazivajući oduševljenje okoline.

Ulaskom i paradnom vožnjom kroz grad kolona je postajala sve duža i krenula ka Mišeluku gde je trebao da se odigra susret sa Hondašima iz Novog Sada i Vojvodine. Posle razgledanja voznog parka prisutnih i upoznavanja, ekipa iz Beograda vođena generalnim sponzorom TRIO MOTORS-om i ostalim Vojvođanima krenula je brdskim krivinama ka Iriškom vencu. U lepom prirodnom okruženju uz fenomenalan roštilj i pice na svežem vazduhu Hondaši su sakupili pozitivnu energiju koja će biti veoma bitan element za predstojeću sezonu.
Sve vreme putovanja sa nama je bilo i test vozilo Honda Civic Hybrid koje nam je ustupila Delta Automoto Honda, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo. Zahvaljujemo se duboko i TRIO motors-u sponzoru kluba na izvrsnom gostoprimstvu prilikom ovog gostovanja, kao i svim prisutnim koji su ucinili da ovaj skup uspe. „

Ostavite komentar