Deveti Honda skup u organizaciji HCS

Honda Club Serbia je bez sumnje, jedan od organizovanijih auto klubova u zemlji. Uz dozu realne pristrasnosti, što bi rekle kolege iz drugih klubova, ali im među klubovima japanskih brendova, nema ravnih.

Često se igramo izrazima “tradicionalni, međunarodni, internacionalni i slično”, ali skup HCS na kartodromu Ada Huja 18. maja zaista zaslužuje te epitete. Već duži niz godina, sredinom godine termin je uvek rezervisan za ovu manifestaciju. Deveti skup po redu, okupio je po odličnom vremenu (pamtimo i vrelih 35+ stepeni) preko sto Honda vozila, stalno parkiranih, uz još dvadesetak koje su bile u prolazu.

Posle Kiskunlachaze u Mađarskoj, čekao se domaći skup koji bi svim sladokuscima ovog japanskog brenda koji nisu bili u mogućnosti da posete manifestaciju u mađarskoj omogućio da uživaju u Honda “smotri”. HCS je uspeo da okupi zavidan broj sponzora, na čelu sa Delta Auto moto koja je posetiocima pružila mogućnost da probaju novi CR-V model na stazi, a posebno interesovanje izazvao je Civic sa 1.6 DTEC dizel motorom.

Uz njih, već petu godinu zaredom oficijalni sponzor je i TRIO Motors, a distributer ENEOS ulja je darovao 120 litara ovog kvalitetnog japanskog ulja. Zatim, Blueprint delovi, perionica STEAM, auto kuća Zeleni Talas i Video bim produkcija, kao i još mnogi drugi…

Posle svih formalnih informacija, red je da spustimo gard i da pokušamo da vam prenesemo atmosferu, koja je doslovno dizala temperaturu.

Maj se uvek čeka, jer je to prilika da se pokaže šta se “šrafilo” tokom zime i proleća. Tako da imamo nove boje, felne, gume, suspenziju, tjuning elemente, pa i poneki styling izlet.

Ostavite komentar