Velika nagrada Novog Sada 2014 – Mišeluk

Posle višegodišnje pauze, ponovo su se stekli uslovi za održavanje menifestacije pod imenom – Velika nagrada Novog Sada 2014. Organizator – ASK Petromax iz Novog Sada nam je predložio da učestvujemo u sponzorisanju ovog događaja, čemu smo se sa zadovoljstvom odazvali.

Trke su održane za vreme vikenda u dvodnevnom nadmetanju koje je u prvom delu bilo kvalifikacionog karaktera, dok je drugi dan bio rezervisan za zvanični okršaj svih trkača koji su se borili za postolja u više klasa. Isuzu test vozilo – Isuzu D-Max Premium Double Cab Automatic, bilo je angažovano kao službeno vozilo direktora trke. Specijalno za ovu priliku, zarad povećanja bezbednosti na stazi, opremili smo Isuzu D-Max pikap sa LED rotacionim svetlima, kakva koriste policija, vatrogasci i hitna pomoć.

Pored ovih aktivnosti, Isuzu D-Max pikap je bio angažovan u u paradne svrhe. Naime, tradicija trka na Mišeluku nalaže da svi takmičari koji su osvojili neko od počasna tri mesta na podijumu naprave paradni krug po stazi zajedno sa svojim trofejima, kako bi pozdravili publiku koja ih je verno bodrila, te je ovom prilikom Isuzu iskorišćen kao prevoz takmičara.

Za vreme trajanja trke, na štandu TRIO Motors mogli ste videti izložen primerak pikapa Isuzu D-Max Premium sa manuelnim menjačem, koji je ponuđen kupcima uz posebnu sajamsku cenu od 27.

450 evra + PDV, u koju je uključena besplatna isporuka vozila, originalne patosnice i parking senzori. Takođe, na štandu je bila izložena kolekcija Lenso felni koje su namenjene terenskim i putničkim vozilima.

Generalni utisak govori da je iza nas jedna odlična manifestacija za koju možemo zahvaliti svim učesnicima, publici, ostalim sponzorima, kao i organizatoru ASK Petromax iz Novog Sada sa željom da naša saradnja postane tradicionalna kada je u pitanju ovaj i svi slični događaji koje smo spremni da podržimo u budućnosti.

 

Ostavite komentar