Održan godišnji skup članova i partnera MOTOO servisne mreže

godišnji motoo skupProteklog vikenda, u hotelu Holiday Inn, u Beogradu, održan je sada već tradicionalni, godišnji skup MOTOO članova i partnera ove mreže nezavisnih auto-servisa, čiji je član i TRIO Motors. Prisutnima se obratio Marko Stefanović, menadžer servisnog koncepta, koji je podneo izveštaj o radu u tekućoj godini, kao i izneo plan aktivnosti za narednu, 2018. godinu.

godišnji motoo skup

Nakon toga, učesnicima skupa su se obratili predstavnici firme DELMAX, specijalizovanog preduzeća koje se, između ostalog, bavi prodajom alata i opreme za servise. Tokom njihovog izlaganja, učesnici su upoznati sa primenom Interneta u servisnom poslovanju, kao i softverskim rešenjima i servisnim informacijama.

godišnji motoo skup

Podsetimo, Motoo auto servis je servisni koncept čiji je vlasnik nemačka kompanija Hans Hess i koji predstavlja organizovano udruženje nezavisnih radionica, auto-servisa i auto-centara. Ovaj servisni koncept konstantno se unapređuje i širi već 10 godina, a samo u Nemačkoj, Motoo trenutno objedinjuje više od 225 servisa i 81 manju kompaniju koje mogu da servisiraju gotovo sve marke vozila.

godišnji motoo skup

Auto-servisi u Srbiji koji su ušli u ovaj franšizni lanac vidljivo su označeni prepoznatljivim logotipom Motoo i imaju obavezu da pri popravci ili zameni, ugrađuju isključivo rezervne delove renomiranih proizvođača, prate tehničko-tehnološke inovacije i stalno unapređuju kvalitet pružene usluge.

godišnji motoo skup

Ostavite komentar