Svečano otvoren prvi SHELL „brzi servis“ na Balkanu – Trio Motors Novi Sad

trio motors shell brzi servisKao plod višegodišnje, odlične saradnje između kompanije Orbico, generalnog uvoznika Shell ulja i maziva za Srbiju, i kompanije Trio Motors, ovlašćenog uvoznika i prodavca ISUZU vozila, ali i servisa za sve tipove japanskih i južnokorejskih vozila, u Novom Sadu je i zvanično otvoren prvi SHELL “brzi servis” na celom Balkanu.

trio motors shell brzi servis

Ceremoniji otvaranja prvog Shell brzog servisa na Balkanu  koja je održana 23. maja, prisustvovale su brojne zvanice iz auto-industrije, predstavnici  medija, javnih preduzeća, kao i predstavnici kompanije Shell.

trio motors shell brzi servis

Tim povodom, najavljeno je širenje mreže Shellovih brzih servisa kao “projekta za budućnost”, kao i planovi servisa Trio Motors iz Novog Sada koji se svojom kvalitetnom i brzom uslugom, odabirom kvalitetnih brendova, kao i članstvom u Shellovoj mreži brzih servisa, izdvaja od ostalih.

trio motors shell brzi servis

Servis je dizajniran i opremljen po najvišim standardima, sa inovativnim dizajnom „pit stop boxa“, a klijente očekuju i specijalne akcije. Klijenti ne moraju više da čekaju u servisima da se završe druge, složenije popravke kako bi zamenili ulje na svom automobilu. Od sada će to moći da obave u “brzom” Shell servisu, gde osim brzine i kvalitetne usluge, klijente očekuje i tradicionalni kvalitet Shell ulja i maziva.

Ostavite komentar