BESPLATNO proverite vozilo pred zimu!

trio motors motoo provera vozilaIako jesen kalendarski već uveliko traje, leto se izgleda još uvek ne predaje. Međutim, kako to obično biva u poslednje vreme, zima je u „niskom startu“ i samo je pitanje dana kada će nas dočekati jutarnji mrazevi, a možda i prve snežne padavine.

trio motors motoo provera vozila

Za one najmlađe, dolazi idealno vreme za zabavu, međutim, za vlasnike automobila, tek nastupaju izazovi, a za neke i glavobolje. Da ne biste zimu dočekali nespremni, sada je idealno vreme da temeljno proverite Vaše vozilo!

trio motors motoo provera vozila

Upravo iz tog razloga, TRIO Motors i MOTOO mreža, u periodu od 18. do 20. oktobra, organizuju BESPLATNU proveru ispravnosti vozila, koja podrazumeva proveru ispravnosti akumulatora, ispravnost amortizera specijalnom mašinom koja „trese“ vozila, a ništa manje važna nije ni provera stanje rashladne tečnosti, tj. antifriza, kao i kočione tečnosti.

trio motors motoo provera vozila

Sve što treba jeste da u navedenom periodu, svratite do TRIO Motors servisa u Jablaničkoj 4, u Novom Sadu, a obučeni tim stručnjaka će Vaše vozilo temeljno ispitati i predočiti Vam stanje vozila sa kompletnom pratećom dokumentacijom, uz savete šta bi, ukoliko postoje nedostaci, najpre trebalo popraviti.

Ostavite komentar